Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Daily Gradual Tan Face Drops Medium/Dark, 30 ml
Daily Gradual Tan Face Drops Medium/Dark, 30 ml

Daily Gradual Tan Face Drops Medium/Dark, 30 ml

KICKS Beauty

Lette og ufargede gjennomsiktige dråper med gradvis selvbruningseffekt som du enkelt blander inn i ansiktsnokemen. Dermed er det enkelt for deg å snokeddersy din ønskede nyanse.
199 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ann-Elise | 16-06-2018
Bruker denne i light-medium og er veldig fornøyd da jeg bare ønsker litt frechere farge. Også lurt å bruke på fra før solbrun hud,da forlenger jeg brunfargen.Blander 3-4 dråper i fuktighetskremen,blir ikke skjoldet og stygg.
Daria | 04-05-2018
Verste jeg har prøvd våknet med gult farge i ansiktet masse stygge porer på nesa som jeg ikke hadde og kviser på panne og hake og jeg sliter som regel aldri med kviser
Sara | 18-04-2018
Så resultater etter første bruk! Den lukter godt, og gir fin farge. Anbefaler å ta den på halsen og, så unngår du farge forskjell :)

Mer Informasjon

Lette og ufargede gjennomsiktige dråper med gradvis selvbruningseffekt som du enkelt blander inn i ansiktsnokemen. Dermed er det enkelt for deg å snokeddersy din ønskede nyanse. 2–5 dråper påføres daglig gjennom ansiktsnokemen for å bygge opp en naturlig solkysset tone. Full effekt etter 2–5 dager. Dråpene inneholder en spesialutviklet parfyme, gjenfuktende hyaluronsyre og ekstrakt av rødalger.
Finnes i følgende nyanser: Light/Medium & Medium/Dark
AQUA, DIHYDROXYACETONE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PROPANEDIOL, ETHOXYDIGLYCOL, POLYSORBATE 20, SACCHARIDE ISOMERATE, ERYTHRULOSE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SODIUM METABISULFITE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, PARFUM
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331