Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml
Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml

Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml

KICKS Beauty

Oppfriskende mist med selvbruningseffekt beriket med algeekstrakt. Produktet inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser.
199 kr

Omtaler

Helene | 13-11-2018
Har noe sensitiv hud og reagerte på denne etter første bruk. Fikk masse små opphevede prikker på huden, i hele ansiktet. Gikk bort etter ca en uke.
Julie | 28-06-2018
Har brukt "drops" i samme serie for å få ønsket brunfarge. etter det/ eller samtidig bruker jeg denne for å opprettholde fargen jeg ønsker. har den også med på hyttetur/reiser når jeg ikke vil pakke mye og skal gå sminkefri. Da er denne fin pga sin 2 i 1 effekt med fuktig mist og selvbruning. Har ikke merket noe på kvaliteten av huden. Men skulle ønske det var en faktisk ingrediens liste.
Henriette | 08-06-2018
ikke for følsom hud! Var veldig fornøyd med denne de første 3 dagene, men den 4.dagen våknet jeg med helt opphovnet panne med masse kviser/prikker!!! Jeg har aldri vært plaget med kviser eller allergi mot sminke eller hudpleieprodukt, men dette var veldig ekkelt! Om du har sensitiv hud/følsom hud, styr unna!

Mer Informasjon

Oppfriskende mist med selvbruningseffekt beriket med algeekstrakt.
Produktet inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser. Denne misten er perfekt å bruke i løpet av dagen for å tilføre ekstra fuktighet og få en lett solkysset hud.
Finnes i følgende nyanser: Light/Medium
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331