Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml
Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml

Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml

KICKS Beauty

Oppfriskende mist med selvbruningseffekt beriket med algeekstrakt. Produktet inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser.
199 kr

Omtaler

Julie | 28-06-2018
Har brukt "drops" i samme serie for å få ønsket brunfarge. etter det/ eller samtidig bruker jeg denne for å opprettholde fargen jeg ønsker. har den også med på hyttetur/reiser når jeg ikke vil pakke mye og skal gå sminkefri. Da er denne fin pga sin 2 i 1 effekt med fuktig mist og selvbruning. Har ikke merket noe på kvaliteten av huden. Men skulle ønske det var en faktisk ingrediens liste.
Henriette | 08-06-2018
ikke for følsom hud! Var veldig fornøyd med denne de første 3 dagene, men den 4.dagen våknet jeg med helt opphovnet panne med masse kviser/prikker!!! Jeg har aldri vært plaget med kviser eller allergi mot sminke eller hudpleieprodukt, men dette var veldig ekkelt! Om du har sensitiv hud/følsom hud, styr unna!
Oda | 05-05-2018
Gir lett og nokså jevn farge og lukter godt, men er litt for gul. Dette gjør meg skeptisk til å sjekke ut resten av selvbruningsproduktene til Kicks

Mer Informasjon

Oppfriskende mist med selvbruningseffekt beriket med algeekstrakt.
Produktet inneholder en spesialutviklet parfyme og er beriket med hudstyrkende ingredienser. Denne misten er perfekt å bruke i løpet av dagen for å tilføre ekstra fuktighet og få en lett solkysset hud.
Finnes i følgende nyanser: Light/Medium
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331