Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Professional Powder Brush
Professional Powder Brush
Kampanje 25%

Professional Powder Brush

KICKS Beauty

Denne myke kosten av ekstra høy kvalitet er utviklet for å ta opp den rette mengden pudder for å gi en jevn og naturlig finish. Kan med fordel brukes til både presset og løst pudder.
126,75 kr169 kr

Omtaler

Gunn | 08-03-2018
Denne kosten er ikke helt rund så i tillegg til pudder kan man fint bruke den til bronzer for eksempel. Kjempemyk og god kvalitet.
Helene | 22-02-2018
Super og rimelig kost! Den er myk og deilig og har ikke begynt å røyte noe særlig før nå (jeg har brukt den i over et år). Lett og behagelig å jobbe med.
Silje | 22-02-2017
Er en myk og god kost. Denne bruker jeg selv, nettopp fordi den er myk. Røyter litt, men det gjør jo alle koster. Et godt kjøp spør du meg!

Mer Informasjon

Denne myke kosten av ekstra høy kvalitet er utviklet for å ta opp den rette mengden pudder for å gi en jevn og naturlig finish. Kan med fordel brukes til både presset og løst pudder. Professional Powder Brush er laget av syntetisk hår.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331