Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Jade Roller Pink

Jade Roller Pink

KICKS Beauty

En jaderulle i 100 % ekte jade, perfekt til ansiktsmassasje. Å massere ansiktet med en jaderulle er gunstig på mange måter. Det stimulerer blodsirkulasjonen og gir ansiktet en sunn glød.
249 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Jade Roller Pink
p90520629
v90520630
KICKS Beauty
NOK
249

Omtaler

Silje | 22-07-2019
Brukte denne da jeg hadde helt ekstremt puffy eyes etter en hard natt på byen. Ved hjelp av denne rundt øynene, i tillegg til øyemaske ble øynene mine helt fine igjen etter kort tid. Denne er også deilig å bruke i hele ansiktet :-)
Martine | 07-04-2019
Vært på utkikk etter en slik jade roller og så glad for å få prøve ut denne. Vet ikke om den har veldig effekt, men den ser kul ut og er gøy å bruke. Favoritt delen av morgen og kvelds rutinen min, brukt den hver dag siden jeg kjøpte den. Avkjølende og har opplevelsen av at fuktighetskremen trekker fortere og jevnere inn. Gir ikke full pott for føler den kunne vært litt bedre lagd, kjennes kanskje litt billig ut og vet ikke hvor godt den vil holde seg, men veldig gøy å prøve noe nytt til en ikke så dyr penge.

Mer Informasjon

En jaderulle i 100 % ekte jade, perfekt til ansiktsmassasje. Å massere ansiktet med en jaderulle er gunstig på mange måter. Det stimulerer blodsirkulasjonen og gir ansiktet en sunn glød. Det kjøler ned og beroliger huden og reduserer hevelser. Jaderullen styrker ansiktsmusklene og forbedrer hudens tekstur slik at huden blir glattere.
Slik gjør du:
Rull jaderullen varsomt over ansiktet i motsatte retninger. Det er ikke nødvendig å trykke hardt.
Øyne: Bruk den lille rullen under øynene, og rull forsiktig fra indre øyekrok og utover mot øret.
Panne: Plasser den store rullen forsiktig midt på pannen, og rull oppover eller til siden, til venstre og høyre mot hårfestet og ørene.
Kinn og kjeve: Bruk den lille eller store rullen. Begynn å rulle fra haken og oppover mot kinn og ører. Fortsett med samme bevegelser utover fra kjeven og opp mot ørene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331