Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

KICKS Beauty ansiktspleie er Fairtrademerket og finnes i to ulike serier - anti-age og fukighetsgivende. Serien består av ansiktsrengjøring, ansiktsserum, dagkrem- og nattkrem, ansiktsvann og ansiktsmasker. I sortimentet finnes det i tillegg oppfriskende facemist og ansiktsprayer, micellaire og rengjøringsbørster for ansiktet. KICKS Ready Glow er en hudpleieserie som jobber med kjente ingredienser som gir en strålende, velpleiet hud med glød. Her finner man i tillegg peelingpads, ansiktsvann og dagkremer. KICKS Beauty har alt du trenger for en komplett hudpleierutine. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331