Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Moisture Night Cream
Moisture Night Cream
Moisture Night Cream

Moisture Night Cream

KICKS Beauty

Moisture Night Cream gir huden en stor dose fuktighet som virker hele natten. Inneholder effektive antioksidanter som beskytter huden.
149 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Moisture Night Cream
p934143
v44938454
KICKS Beauty
NOK
149

Omtaler

Jeanett | 11-03-2018
Kjempebra at den er fairtrade, men har en ganske parfymert lukt som jeg personlig ikke liker. Den gir heller ikke nok fuktighet til å være nattkrem, da er Emma S. Moisturisning night cream bedre.
Kristin | 28-02-2018
God nattkrem som trekker raskt inn i huden og gir god fuktighet!
Becca | 16-02-2017
Denne lukter så godt! Den trekker raskt inn i huden og den gir sånn passe med fuktighet. Om du har veldig tørr hud så bør du nokk finne en som gir litt mer fukt, men den passer til normal hud vil jeg si :)

Mer Informasjon

Moisture Night Cream gir huden en stor dose fuktighet som virker hele natten. Inneholder effektive antioksidanter som beskytter huden. KICKS Face Care er en unik serie med Fairtrade-merkede hudpleieprodukter. Det betyr at en del av ingrediensene i produktene er handlet på rettferdig måte, og at de som har produsert dem, får en rettferdig pris for varene. Fairtrade samarbeider bare med utviklingsland, noe som gjør at effekten av dette bidrar til bedre levekår gjennom tilgang til rent vann, sanitet og tilgang til medisinsk hjelp.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331