Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Sensitive Makeup Remover Wipes

Sensitive Makeup Remover Wipes

KICKS Beauty

Myke, uparfymerte servietter som effektivt fjerner makeup fra øyne, ansikt og lepper. Inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som gjør huden myk og glatt.
55 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Thea | 21-02-2018
Denne anbefales virkelig på det sterkeste! Aldri vært borti bedre servietter som er såpass skånsomme og som etterlater huden fuktig og velpleid. Love it.
Mariell-S | 10-03-2017
Prøvde denne ved en tilfeldighet hos en venninne... Hadde ikke store forhåpninger, men jeg må si at jeg er meget imponert! Fjernet øyesminken umiddelbart. Ingen svie. Kommer til å kjøpe en egen pakke. Anbefales :-)

Mer Informasjon

Myke, uparfymerte servietter som effektivt fjerner makeup fra øyne, ansikt og lepper. Inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som gjør huden myk og glatt.
Dermatologisk testet på følsom hud.
Lukk forpakningen nøye etter bruk for lengre holdbarhet.
25 stk.
INGREDIENTS: AQUA, GLYCERIN, XYLITOL, ISOPROPYL ISOSTEARATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES, SORBITAN LAURATE, POLYGLYCERYL-4 LAURATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, VANILLIN, XANTHANE GUM, DILAURYL CITRATE, 1,5-PENTANEDIOL, TRISODIUM CITRATE, CAPRYLIC ACID, CITRIC ACID
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331