Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Melting Cleansing Butter
Kampanje 20%

Melting Cleansing Butter

KICKS Beauty

Et fyldig rensesmør for alle hudtyper. Inneholder mykgjørende sheasmør og vegetabilske oljer. Smøret smelter effektivt bort smuss og vannfast sminke.
103,20 kr
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Melting Cleansing Butter
p89612115
v89612116
KICKS Beauty
NOK
103.2

Omtaler

Silje | 13-12-2019
Denne fjerner sminke effektivt og skånsomt. Hvis jeg skal sammenlikne den med Clinque sin Take The Day Off Cleansing Balm, er de like effektive i å fjerne sminke. Den fra kicks smelter litt i romtemperatur, slik at det alltid er litt olje som flyter rundt, mens Clinique sin holder seg i fast form til jeg tar den på ansiktet.
Marit | 14-09-2019
Absolut den beste! Smelter sminken momentant, ikke fet og har en veldi mild behagelig duft. Den er bedre enn Clinique sin balm!
Christina T | 24-01-2019
Denne fjerner all sminke og huden føles veldig fresh etter på. Men for meg lukter den litt for mye så vil prøve andre lignende renseprodukter. Men absolutt verdt å kjøpe igjen!

Mer Informasjon

Et fyldig rensesmør for alle hudtyper. Inneholder mykgjørende sheasmør og vegetabilske oljer. Smøret smelter effektivt bort smuss og vannfast sminke. Kan gjerne brukes før rensing med for eksempel Pure & Simple Gentle Cleansing Mousse som første trinn i din dobbeltrenserutine.
Produktet er dermatologisk testet og inneholder parfyme. Vegan.
Slik gjør du: Ta opp produktet med fingrene og masser det på tørr hud. Tørk av med en bomullspad eller fuktig klut.
Ethylhexyl palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Paraffin, Olea Europaea Fruit Oil, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Parfum
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331