Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Melting Cleansing Butter

Melting Cleansing Butter

KICKS Beauty

Et fyldig rensesmør for alle hudtyper. Inneholder mykgjørende sheasmør og vegetabilske oljer. Smøret smelter effektivt bort smuss og vannfast sminke.
129 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christina T | 24-01-2019
Denne fjerner all sminke og huden føles veldig fresh etter på. Men for meg lukter den litt for mye så vil prøve andre lignende renseprodukter. Men absolutt verdt å kjøpe igjen!
Andrea | 29-12-2018
Fikk i julegave og har prøvd den nå i romjulen til å fjerne festsminke og den fjerner til og med JeffreeStar sine liquid lipstick uten noen skrubbing. Jeg er virkelig oppriktig talt imponert og vil kjøpe denne selv når jeg går tom. Brukte kanskje tre fingertupper med produkt på å fjerne all sminke fra panne til hals og det inkluderer den siste kladden for å fjerne det jeg misset første gangen!
Gunn | 09-03-2018
Super, effektivt produkt til første del av en dobbelrens! Løsner opp all makeup skånsomt. God konsistens og lukter godt. Jeg pleier å fjerne den med en fuktig klut og for så å rense huden med en vannbasert rens.

Mer Informasjon

Et fyldig rensesmør for alle hudtyper. Inneholder mykgjørende sheasmør og vegetabilske oljer. Smøret smelter effektivt bort smuss og vannfast sminke. Kan gjerne brukes før rensing med for eksempel Pure & Simple Gentle Cleansing Mousse som første trinn i din dobbeltrenserutine.
Produktet er dermatologisk testet og inneholder parfyme. Vegan.
Slik gjør du: Ta opp produktet med fingrene og masser det på tørr hud. Tørk av med en bomullspad eller fuktig klut.
Ethylhexyl palmitate, Butyrospermum Parkii Butter, Paraffin, Olea Europaea Fruit Oil, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Parfum
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331