Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Blackhead and Blemish Extractor
Blackhead and Blemish Extractor

Blackhead and Blemish Extractor

KICKS Beauty

Dette praktiske verktøyet brukes til å fjerne sorte prikker og urenheter på enkleste vis. Bruk verktøyet med flat tupp for å fjerne sorte prikker.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blackhead and Blemish Extractor
p90423488
v90423489
KICKS Beauty
NOK
99

Omtaler

Ida | 16-09-2019
Var redd dette ble enda et verktøy som bare ble liggende i en skuff. Så feil kan man ta! Jeg bruker denne ofte og den er helt super. Den får ut masse shit som er vanskelig å få til med fingrene og den er enklere å rense for å unngå bakterier.

Mer Informasjon

Dette praktiske verktøyet brukes til å fjerne sorte prikker og urenheter på enkleste vis. Bruk verktøyet med flat tupp for å fjerne sorte prikker. Bruk verktøyet med løkke på tuppen til å fjerne urenheter fra ansiktet eller kroppen.
Slik gjør du: Rens ansiktshuden. Damp gjerne ansiktet for å åpne porene. Velg det riktige verktøyet. Rens verktøyet med desinfiserende væske for å fjerne bakterier. Legg tuppen mot det aktuelle området og press varsomt mot den sorte prikken eller kvisen. Tørk av eventuell skitt med en bomullspads for å hindre infeksjon fra det rustfrie stålet. Ikke bruk dette verktøyet på cystiske kviser.
Hudtype:Kombinert|Acneutsatt hud
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331