Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Warming Clay Mask 50 ml

Warming Clay Mask 50 ml

KICKS Beauty

Leirmaske som varmer huden når den påføres på fuktig hud. Inneholder en blanding av naturlige leirtyper og mineralrik diatomittleire, som renser huden og absorberer talg.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Warming Clay Mask
p90571038
v90571039
KICKS Beauty
NOK
99

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Leirmaske som varmer huden når den påføres på fuktig hud. Inneholder en blanding av naturlige leirtyper og mineralrik diatomittleire, som renser huden og absorberer talg. Inneholder også kurkuminekstrakt, som beskytter huden med sitt høye innhold av antioksidanter. Tørker som en leirmaske, og ved kontakt med vann skummer den rikelig slik at den er lett å vaske av.
Påføres på fuktig, renset hud. La tørke, og vask så av med vann. Fortsett med din hudpleierutine.
PEG-8, GLYCERIN, DIATOMACEOUS EARTH, MONTMORILLONITE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, METHYL GLUCETH-10, ZINC OXIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TETRAHYDRODIFERULOYLMETHANE, PARFUM.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331