Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Re-texturizing Niacinamide Treatment 50 ml
Kampanje 20%

Re-texturizing Niacinamide Treatment 50 ml

KICKS Beauty

Lett og frisk 8-timers behandlende gelkrem som omdannes til en fløyelsmyk krem når den påføres.
159,20 kr
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Re-texturizing Niacinamide Treatment
p90568326
v90568327
KICKS Beauty
NOK
159.2

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Lett og frisk 8-timers behandlende gelkrem som omdannes til en fløyelsmyk krem når den påføres. Den nøye utvalgte sammensetningen forsyner huden med 7 % niacinamid, 3 % C-vitamin og 1 % E-vitamin som bidrar til å jevne ut hudtonen og har en lysnende effekt. I tillegg styrkes hudens barriere, og resultatet etter bruk er en hud med gjenopprettet ungdommelig glød og vitalitet.
Brukes 1–2 ganger per uke. Bytt ut nattkremen med dette produktet. Påføres som det siste trinnet i kveldens hudpleierutine. Kan med fordel brukes flere ganger i uken hvis det er ønskelig. Vaskes av om morgenen. Bruk alltid solbeskyttelse på dagtid.
AQUA, NIACINAMIDE, DISTARCH PHOSPHATE, C15-19 ALKANE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISONONYL ISONONANOATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, TOCOPHERYL ACETATE, METHYLPROPANEDIOL, SQUALANE, BIOSACCHARIDE GUM-1, GANODERMA LUCIDUM EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 60, 1,2-HEXANEDIOL, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, PARFUM
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331