Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Face Mask Kit

Face Mask Kit

KICKS Beauty

Et gavesett bestående av 1 Peel off-maske og 1 maskespatel fra KICKS BEAUTYS sortiment.
169 kr
(Verdi:228kr)

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et gavesett bestående av 1 Peel off-maske og 1 maskespatel fra KICKS BEAUTYS sortiment.
KICKS Black Charcoal Powder Peel Off Mask er en dyptrensende maske som trekker til seg døde hudceller og urenheter, som så følger med når masken fjernes.
Volum: 100 ml
KICKS PEEL-OFF MASK SPATEL er et profesjonelt verktøy til å påføre Peel-Off-masker med. Tuppen i silikon har en skrå vinkel slik at det er enkelt å trekke av Peel-Off-masken, samtidig som den er hygienisk ettersom den er lett å vaske.
KICKS Black Charcoal Powder Peel off mask INGREDIENTS: Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat, Glycerin, Charcoal Powder, 1,2-Hexanediol, Bentonite, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Sesamum Indicum Seed Extract, Glycine Max Seed Extract, Menthol, Melaleuca Alternifolia Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Avena Strigosa Seed Extract, C12-14 Pareth-12, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Parfum. 100 ml/3.38 fl. oz.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331