Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Makeup Brush Kit

Makeup Brush Kit

KICKS Beauty

"Et gavesett med 4 makeupkoster fra KICKS BEAUTYS sortiment. KICKS EYEBROW BRUSH Professional Eyebrow Brush er en skråskåret pensel for perfekt, jevnt og naturlig resultat på øyenbrynene.
269 kr
(Verdi:446kr)

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

"Et gavesett med 4 makeupkoster fra KICKS BEAUTYS sortiment.
KICKS EYEBROW BRUSH
Professional Eyebrow Brush er en skråskåret pensel for perfekt, jevnt og naturlig resultat på øyenbrynene. Laget av syntetisk hår.
KICKS LARGE EYE SHADOW BLENDING BRUSH
En blendingbørste for øyenskygger i en større modell som gjør det enklet å blande ut fargen på en myk måte uten skarpe linjer. Laget av syntetisk hår.
KICKS HIGHLIGHTER BRUSH
Denne avsmalende highlighter-børsten er designet for å fremheve dine beste trekk, som kinnben, nese, amorbue og utringning. Laget av syntetisk hår.
KICKS SOFT EYESHADOW BRUSH
Denne børstens myke, runde tupp gjør den helt perfekt til å dekke hele øyelokket raskt, med blending av farge på lokket og i buen. Laget av syntetiske hår.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331