Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

God påske! Oppdag vår påskekalender med 30-50% på herlige produkter! Se hele kalenderen her. Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

Linda Hallberg Creator Box I

Vurderinger
Pris
899 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Denne esken gir deg alt du trenger for å skape en hel look, med minimalt antall produkter.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Creator Box I
p94009828
v94009829
Linda Hallberg
NOK
899
Denne esken gir deg alt du trenger for å skape en hel look, med minimalt antall produkter. Infinity-paletten gir deg uendelige muligheter med sine multifunksjonelle skygger som kan brukes akkurat som du vil – bruk dem som øyenskygge, highlighter, contour, rouge, eyeliner eller til å fylle inn brynene. For å få jobben gjort trenger du også redskaper du kan stole på – og med The Basic Kit får du en perfekt kombinasjon av børster til alle typer sminkepåføring. Som kronen på verket får du også H2Glow Face Mist som løfter looken og gir en flott glød. Ingen shimmer, ingen glitter, bare ren glød og fuktighet som booster huden din.
Creator Box 1 inneholder:
- Infinity Palette
- The Basic kit
- H2Glow face mist
Farge:
Multi
EAN:
7350003901815

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331