Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Super Stars Giftbox
Super Stars Giftbox
Super Stars Giftbox
Super Stars Giftbox
Super Stars Giftbox
ONLY AT KICKS

Super Stars Giftbox

Origins

Bedre enn gull—disse fan-favorittene mottok fem-stjernersvurderinger fra brukerne. Oversettelse? Dette gavesettet sikrer kjærlighet og glede.
295 kr
(Verdi:331kr)

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Bedre enn gull—disse fan-favorittene mottok fem-stjernersvurderinger fra brukerne. Oversettelse? Dette gavesettet sikrer kjærlighet og glede.
Settet inneholder:
GinZing™ Energy-Boosting Gel Moisturizer 30ml
Denne lette, oljefrie fuktighetskremen gir umiddelbart fukt og økt utstråling for en sunn og livlig hud.
Bruk: Påfør en liten mengde på huden, morgen og kveld.
Clear Improvement™ Active Charcoal Mask to Clear Pores 15ml
Denne masken bidrar til å trekke ut dyptliggende poretilstoppere og miljøgifter, mens de løser opp urenheter for en klar hud som føles helt ren.
Bruk: én gang per uke, åpne porene med varmt vann. Påfør masken og la den tørke. Skyll godt.
Drink Up™ Intensive Overnight Mask to Quench Skin’s Thirst 30ml
En ultra-rik, fuktighetsgivende nattmaske som umiddelbart metter dehydrert hud og forebygger tidlige aldringstegn slik at huden våkner smidig og uthvilt.
Bruk: Masser forsiktig på ren hud før sengetid to ganger i uken. Tørk av overflødig produkt. Skyll godt om morgenen.
Checks & Balances™ Frothy Face Wash 30ml
En mild vask som balanserer ansiktet med både tørre og fete partier, slik at huden blir ren, uten å bli stram eller tørr.
Bruk: Klem en liten mengde ut i håndflaten, tilsett lunkent vann og skum opp. Fordel på huden, unngå øynene. Skyll grundig. Perfekt morgen og kveld.
Modern Friction™ Cleansing Oil with Radiance-Boosting White & Purple Rice 30ml
Denne milde, tofasede rensen forvandler seg med vann fra silkeaktig olje til kremaktig melk, slik at den smelter bort urenheter og sminke for et strålende mykt resultat.
Bruk: Rist flasken godt før du heller olje i hånden. Varm mellom håndflatene og masser inn i tørr hud. Tilsett vann for å forvandle til en kremaktig melk. Skyll godt.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331