Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
VIVA LA JUICY EdP 30 ml

VIVA LA JUICY EdP 30 ml

Juicy Couture

Ville bær og mandarin, kaprifolium, gardenia og sjasmin. Ambra, karamell, vanilje, sandeltre og praliner.
445 kr

Omtaler

Elise Roholt | 06-03-2017
Lukter himmelsk
Ingvil Dalby Grønnerud | 01-03-2017
Min absolutte favorittduft og som alle jeg kjenner syns lukter fantastisk. Denne duften passer ypperlig på meg og selvom jeg til stadighet prøver å finne nye dufter for å ha mer å velge i så faller jeg alltid tilbake på denne.
Elise R | 25-02-2017
Favorittparfymen min definitivt! Før jeg fant denne hadde jeg ingen favoritt, men etter å ha prøvd Juicy så er jeg ikke i tvil. Lukter helt fantastisk og den varer lenge.

Mer Informasjon

Ville bær og mandarin, kaprifolium, gardenia og sjasmin. Ambra, karamell, vanilje, sandeltre og praliner. Alt sammen i en sexy glassflakong med gullfargede Juicy-vedheng og en vakker fuksiafarget sløyfe. Kan du ikke få nok av couture? Det er mer å finne her – til Juicy-kvinner som vil ha både i pose og sekk!
ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, WATER/AQUA/EAU, LINALOOL, PROPYLENE GLYCOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, BLUE 1 (CI 42090), RED 4 (CI 14700), YELLOW 5 (CI 19140).
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331