Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Brow Power™ Pomade
Brow Power™ Pomade
ONLY AT KICKS

Brow Power™ Pomade

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Brow Power Pomade en 4-i-1 perfeksjonerende og definerende bryngelé som holder brynene på plass, og gir tekstur og løft.
245 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Brow Power Pomade en 4-i-1 perfeksjonerende og definerende bryngelé som holder brynene på plass, og gir tekstur og løft. En brynspomade for å forme brynene, og børste for å børste de på plass - alt i ett produkt!
Testet for å være vannavstøtende i opptil 24 timer og infusert med biotin, saw palmetto, argan- og jojobaoljer, leveres dette banebrytende produktet i en universell klar nyanse og holder brynene på plass uten å flasse eller bli stivt. Bruk den alene eller over favorittproduktet ditt til bryn (pudder eller blyant) for langvarig hold og definisjon, og de vakreste brynene du kan oppnå!
Påfør Brow Power Pomade i korte oppadgående strøk mens du jobber fra innerst til ytterst.
Bruk alene eller over favoritt IT Cosmetics-brynproduktet ditt (pudder eller blyant) for en feilfri avslutning på brynet og en langvarig effekt.
Volum:3.5 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331