Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Bye Bye Pores™ Poreless Finish Airbrush Powder
Bye Bye Pores™ Poreless Finish Airbrush Powder
ONLY AT KICKS

Bye Bye Pores™ Poreless Finish Airbrush Powder

IT Cosmetics

Bye Bye Pores Poreless Finish powder er utviklet av plastiske kirurger og er ditt bestselgende, prisvinnende løspudder utviklet for umiddelbart å minske synligh...
285 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bye Bye Pores™ Poreless Finish Airbrush Powder
p90510725
v90510726
IT Cosmetics
NOK
285

Omtaler

Hege | 25-04-2019
Eneste pudderet jeg har brukt som funker under øynene uten at jeg ser ut som en rosin. Fremhever ikke linjer. Denne setter seg svært fint over concealeren og holder den på plass hele dagen. Beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Anbefales til alle som har rynker under øynene og sliter med andre pudder
Sara | 31-03-2019
Pudderet legger seg fint og føles bra på huden, men får foundation (giorgio armani power fabric) og concealeren (nars radiant creamy concealer) jeg bruker til å oksidere MYE. Har prøvd pudderet over loreal true match foundation, den oksiderer også av pudderet.
Marianne | 31-01-2019
Verdens beste pudder!!!

Mer Informasjon

Bye Bye Pores Poreless Finish powder er utviklet av plastiske kirurger og er ditt bestselgende, prisvinnende løspudder utviklet for umiddelbart å minske synligheten av porer og ujevnheter for en feilfri hud. Pudderet er tilsatt Bye Bye Pores Optical Blurring Technology™, samt ingredienser som huden din vil elske som silke, hydrolysert kollagen og antioksidanter. Pudderet blir helt gjennomsiktig ved kontakt med huden, uten å legge seg i porer eller linjer. Pudderet fungerer også på alle hudtoner og gir vakker hud helt uten glans.
Påfør en liten mengde på huden med din favorittbørste fra IT Cosmetics. Kan brukes alene eller over makeup.
Litt produkt holder lenge! ta ut en liten mengde pudder ut i lokket, trykk børsten mot lokket for å hente pudderet og dytt deretter børsten mot kanten av lokket for å riste av overflødig pudder. For beste resultat så påfør pudderet med IT Cosmetics Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush No. 8.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331