Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7
ONLY AT KICKS

Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7

IT Cosmetics

Denne 2-i-1-børsten er så enkel å bruke at den gjør jobben for deg med å påføre foundation og concealer jevnt og pent.
365 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marianne | 31-01-2019
Hr alle børste fra merket og vil aldri gå tilbake til noen andre.
Bente | 05-01-2019
Super fondation børste,fungerer perfekt til påføring av cc kremen og alle andre typer foundation. Den lille børsten er fantastisk til å legge concealer. Verdt hver krone.
Anne | 24-12-2018
En av mine mange nye favoritter fra it. Fungerer fantastisk sammen med cc- kremen. Liker at den har to ulike børster slik at en kommer til alle steder. Slet med å legge cc- kremen jevnt i begynnelsen, men nå går det raskt og gir et flott resultat.

Mer Informasjon

Denne 2-i-1-børsten er så enkel å bruke at den gjør jobben for deg med å påføre foundation og concealer jevnt og pent. Med de ultra-myke, prisvinnende Heavenly syntetiske Luxe-hårene, som ikke faller av, samt et presist skåret børstehode, gir denne tosidige børsten deg et jevnt og perfekt resultat. Mens den store, fluffy enden feilfritt påfører produktene som jevner ut hudtonen, fjerner mikro-enden synlige ujevnheter på områder som er vanskeligere å komme til, for et perfekt resultat hver gang!
Med den store fluffy enden påfører du din favoritt-foundation eller -concealer
i i sirkulære bevegelser på de større områdene av ansiktet. Bruk mikro-enden for områder som er vanskeligere å nå, som rundt nese og øyne.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331