Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7
ONLY AT KICKS

Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7

IT Cosmetics

Denne 2-i-1-børsten er så enkel å bruke at den gjør jobben for deg med å påføre foundation og concealer jevnt og pent.
365 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Dell | 11-04-2019
IT cosmetics børster er noe av de beste ute på markedet.Love love !
Pernille | 07-04-2019
Verdt hver krone. Beste på markede, og gir et perfekt resultat.
Karin | 28-03-2019
Super foundationbørste som fungerer perfekt til å legge CC kremen fra IT, og også alle typer flytende foundation. Du oppnår full dekk med denne børsten. Mange foundationbørster kan være vanskelig å få helt rene, men denne lot seg rengjøre lett som bare det. Med denne gode erfaringen vil jeg gjerne teste andre børster fra IT.

Mer Informasjon

Denne 2-i-1-børsten er så enkel å bruke at den gjør jobben for deg med å påføre foundation og concealer jevnt og pent. Med de ultra-myke, prisvinnende Heavenly syntetiske Luxe-hårene, som ikke faller av, samt et presist skåret børstehode, gir denne tosidige børsten deg et jevnt og perfekt resultat. Mens den store, fluffy enden feilfritt påfører produktene som jevner ut hudtonen, fjerner mikro-enden synlige ujevnheter på områder som er vanskeligere å komme til, for et perfekt resultat hver gang!
Med den store fluffy enden påfører du din favoritt-foundation eller -concealer
i i sirkulære bevegelser på de større områdene av ansiktet. Bruk mikro-enden for områder som er vanskeligere å nå, som rundt nese og øyne.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331