Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Vitality Lip Flush™ Butter Gloss Natural Pretty
Vitality Lip Flush™ Butter Gloss Natural Pretty
Vitality Lip Flush™ Butter Gloss Natural Pretty
ONLY AT KICKS

Vitality Lip Flush™ Butter Gloss Natural Pretty

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger glir Vitality Lip Flush Butter Gloss på leppene som et lett serum samtidig som den skinner som en gloss, uten at den føles klissete!
245 kr
Natural Pretty

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger glir Vitality Lip Flush Butter Gloss på leppene som et lett serum samtidig som den skinner som en gloss, uten at den føles klissete! Denne er et must - have for leppene som gir massevis med fuktighet og bidrar til å minske synligheten av linjer, slik at du kan få et vakkert, supermykt resultat hver gang. Oppdag alle de fire flotte nyansene - som er vakre alene eller sammen med de andre leppeproduktene dine!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331