Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Perfect Rose
Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Perfect Rose
Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Perfect Rose
ONLY AT KICKS

Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Perfect Rose

IT Cosmetics

Bidra til å glatte ut og gi leppene dine et naturlig vakkert skjær av rosa eller rose med din Je Ne Sais Quoi Hydrating Color Awakening Lip Treatment!
245 kr
Perfect Rose

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Bidra til å glatte ut og gi leppene dine et naturlig vakkert skjær av rosa eller rose med din Je Ne Sais Quoi Hydrating Color Awakening Lip Treatment! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er denne fargede leppepleien laget med vår proprietære Vitality Lip Flush Technology, essensielle smør og oljer, hyaluroniske fyllstoffer og antioksidanter, i tillegg til å inneholde spesielle pigmenter som reagerer med varmen fra leppene dine for å skape en vakker farge som varer!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331