Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Gjør ekstra stas på pappa på farsdagen 2019

Intervju
Den 10. november 2019 er det farsdag, søndagen da vi gjør ekstra stas på fedrene våre. Her kommer tips på flere fine farsdagsgaver som er spesielt satt sammen for denne dagen og fylt med godlukt og pleiende hudprodukter.

Nå er det snart farsdag, dagen da alle fedre står i fokus og vi viser at vi setter pris på dem. Det er lenge siden vi begynte å feire farsdag – i Norden har vi markert dagen siden tidlig på 1930-tallet. Det er ikke til å komme fra at tradisjonelt har den vanligste farsdagsgaven vært et slips. Men nå er det slipsløse tider, og velværet tar over. 

– Jeg syns det er viktig å tenke på at det er tanken som teller, så hvorfor ikke gi faren din noe som er virkelig bra for ham. Nå om høsten kan for eksempel en øyekrem gjøre underverk for trette øyne. Vi har også fine farsdagsgaver som for eksempel inneholder flere deler til hudpleierutinen. Som Biotherms farsdagsgave, der man får en riktig fuktighetsboost for ansiktet, en ansiktskrem som absorberes raskt i huden, showergel og en shaving foam som er beroligende og myk, sier Mariela Arancibia, butikksjef på Kicks i Mörby Centrum i Sverige.

I Norge feiret vi farsdag i juni til å begynne med, akkurat som i USA, der tradisjonen startet opp i 1910. I dag blir dagen markert over nesten hele verden, men ikke på samme dag. I Norden feirer alle land unntatt Danmark nå farsdag den andre søndagen i november. 

– For meg er farsdag en viktig dag å feire. Det er en dag da man kan unne pappa noe ekstra fint. Jeg pleier å kjøpe noe til ham som jeg vet at han kanskje ikke ville kjøpe på egen hånd. I fjor ga jeg ham for eksempel en peelingmaske. Da fikk vi også en stund for oss selv bare vi to, mens jeg viste hvordan han skulle bruke den, forteller Mariela. 

Hvis du heller vil gi noe som dufter deilig, er Marielas tips en deo, dusjgel eller after shave fra samme serie som den duften faren din bruker. Eller kjør luksusvarianten med en av våre duftpakker. 

– Som regel har menn bare én duft, som de bruker daglig, så hvorfor ikke sørge for at faren din får en duft til? Hvis man vil gi noe litt mer spesielt, så er et forslag Hugo Boss limited edition, en spesialdesignet parfymeflaske som bare selges i en begrenset tidsperiode. Det synes jeg er en fin og litt spesiell gave, sier Mariela. 

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2019

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2019

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæreste eller kone. Glem siste-liten-gaven julen 2019 og finn en gave som får øynene hennes til å glitre.

Julegavetips til han 2019

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Hva vil kjæresten din ha? Det kan være en vanskelig (jule)nøtt å knekke. Vi har flere forslag til julegaver som vil få ham til å smile fra øre til øre julen 2019. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2019

Eksperttips
Har moren din allerede alt? Tenk litt mer på saken – du kan alltid komme på noe som gjør mamma glad! Skjem henne bort skikkelig i jul med deilige gaver. KICKS hjelper deg med å finne julegaven til mamma.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331