Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

God påske! Oppdag vår påskekalender med 30-50% på herlige produkter! Se hele kalenderen her. Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

Weleda Birch Cellulite Oil 100 ml

Vurderinger
Pris
279 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Birch Cellulite Oil er et innovativt naturkosmetikkprodukt som forbedrer hudens elastisitet og gjør den glattere.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Birch Cellulite Oil
p851458
v39477021
Weleda
NOK
279
Birch Cellulite Oil er et innovativt naturkosmetikkprodukt som forbedrer hudens elastisitet og gjør den glattere. Foruten bjørkebladekstrakt inneholder oljen også ruskus og rosmarin, som stimulerer og gjør huden strammere og glattere. Eksisterende cellulitter reduseres merkbart ved regelmessig bruk. Ved anlegg eller tendenser til cellulittdannelse har oljen en forebyggende virkning. I en undersøkelse ble huden 21,8 % mer elastisk og 20,7 % glattere etter 28 dagers bruk. Før testing ble graden av cellulitter klinisk klassifisert i henhold til en skala fra 0 til 4. Etter fire ukers bruk var gjennomsnittsverdien sunket fra 3,5 til 2,6. Lårenes omkrets ble redusert fra gjennomsnittlig 55,5 cm til 51,55 cm etter 28 dagers bruk.
Masser inn oljen på lår, hofter og rumpe. Oljen bør påføres på lett fuktet hud. Du får best resultat hvis du bruker en massasjebørste to ganger daglig de første fire ukene. Fortsett å bruke oljen én gang om dagen for å bevare resultatet. Birch Cellulite Oil er en del av et helhetskonsept som også omfatter et sunt kosthold og regelmessig mosjon. Kombiner også gjerne med Birch Body Scrub.
Volum:
100 ml
EAN:
4001638088039

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.