Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Brazilian Bum Bum 240 ml

Brazilian Bum Bum 240 ml

Sol de Janeiro

En vanedannende, hurtigabsorberende kroppskrem som hjelper til med å stramme opp og myke opp hele kroppen. Inspirert av brasilianernes favorittkroppsdel, the bum bum.
469 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brazilian Bum Bum
p90188881
v90188882
Sol de Janeiro
NOK
469

Omtaler

Christin | 23-10-2019
Jeg kommer aldri til å bruke noen annen fuktighetskrem på kroppen min igjen! Har brukt denne i snart 2 år nå og har kjøpt den i gave til alle venninner og familiemedlemmer! Anbefales på det varmeste. Den er tjukk nok til at den føles luksuriøs og svært fuktighetsgivende men uten å føles klissete eller våt i etterkant. Kan smøre meg med denn og trekke skinny jeans på etter 2 minutter eller legge meg i sengen uten å føle meg klam. Kan derimot forstå at duften ikke er for alle men personlig syns jeg den er helt fantastisk! Bruker også dusjsåpen fra samme merke og den er akkurat like god! Fotkremen og håndkremen er også fantstisk. Hele serien anbefales!:)
Silje | 28-08-2019
Lukt på denne før du kjøper. Er en tykk fuktighetskrem så er deilig sånn sett, bare lukter forferdelig og overveldende. Lukten varer eeevig på huden og er kjempesterk når du påfører så om den ikke er noe for deg er det ikke gøy å ha prøvd denne på.
Renate | 24-04-2019
Himmelsk lukt! Føler meg fresh etter bruk av denne. Trekker godt inn i huden

Mer Informasjon

En vanedannende, hurtigabsorberende kroppskrem som hjelper til med å stramme opp og myke
opp hele kroppen. Inspirert av brasilianernes favorittkroppsdel, the bum bum.
Den brasilianske bum bum cream er vår vanedannende kroppskrem inspirert av brasilianernes favorittkroppsdel, the bum bum
(uttales boom boom). Alt handler om the bum bum i Brasil, og det er også derfor vi har de bestsittende jeansene.
Masser inn med sirkulære bevegelser for raskere absorbering og sirkulasjon.
For din bum bum, ben, mage, armer og hele kroppen.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331