Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist Self Tan Purity Mist
Kampanje 20%

Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist Self Tan Purity Mist

St Tropez

Få en naturlig frisk og gyllen glød med vår vannbaserte og tropisk duftende Self Tan Purity Face Mist.
260 kr
325 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist
p89926171
v89926172
St Tropez
NOK
260

Omtaler

Mina | 01-10-2019
Helt fantastisk! Brukt den mye under sminke, og gir en kjempefin glød utover dagen. Får ingen kviser og merker ingen lukt, hverken på denne eller moussen til kroppen. Gir også en veldig naturlig farge, ikke oransje.
Rebecca | 15-05-2019
Beste jeg har kjøpt på lenge. Har sprayet litt i ansiktet hver kveld etter kveldsstell nå i 5 dager, og har lagt meg 2-3 timer etter på. Smitter ikke av på hvitt putevar(!) eller noe annet. Har ikke gitt meg noe kviser eller noe, og alle mine porer er blitt utrolig små og flate som om de ikke eksisterer(!). Jeg er sjokkert. Gir nydelig, naturlig brunfarge som kan bygges opp. Sprayen er veldig bra og delikat, men pass på hele dråper som kan forme seg og lage brune prikker dagen etterpå (Jeg bare tapper forsiktig med fingeren til de er borte). Jeg har prøvd oppå fet krem og på oljefri gel, fungerer like bra. De sier den skal fungere under sminke også men det har jeg ikke prøvd. 10/10
Elisabet | 13-04-2019
Produktet lukter ganske sterkt og søtt og svir litt på huden.Den klassiske selvbruningslukten kommer etter noen timer. Produktet gir en fin glød,men for min del også masse småkviser i hele ansiktet:(

Mer Informasjon

Få en naturlig frisk og gyllen glød med vår vannbaserte og tropisk duftende Self Tan Purity Face Mist. Inneholder velgjørende vann fra grønn mandarin og ekstrakt fra tropisk hibiskusblomst som bidrar til å beskytte mot frie radikaler. Moussen er også beriket med hyaluronsyre og Pentavitin som gir langvarig gjenfukting. Den finfordelte misten har en behagelig tropisk duft, uten "brun-uten-sol-lukt", farger ikke av og gir en perfekt gyllen hudtone i løpet av 4-8 timer.
Lukk øynene og spray den fine misten over ansiktet når du vil ha ekstra fukt og glød. Misten farger ikke av på klær og gir en perfekt gyllen hudtone i løpet av 4-8 timer.
Volum:80 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331