Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Skinfood Universal creme 75 ml

Skinfood Universal creme 75 ml

Weleda

Økosertifisert med i snitt 80 % økologiske ingredienser. Rik universalkrem som pleier tørr og sprukken hud og gjør den myk og smidig igjen. Beroliger og pleier huden.
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Skinfood Universal creme
p89077829
v89077830
Weleda
NOK
129

Omtaler

anonym | 01-11-2019
Veldig bra produkt! dette er en krem som er veldig flesksibel funker veldig bra til både ansikt og hender. Hvis du har veldig tørr hud eller bare trenger noe som gir bra fukt uten å være klissete anbefaler jeg denne sterkt.
Martine | 07-04-2019
Denne har reddet min tørre hud! Helt fantstisk. Det er en fet krem, men syns ikke den er for klissete. Bruker den over kiehls sin midnight recovery concentrate da jeg ikke fant den fuktighetsgivende nok for min tørre og sensitive vinterhud. Behagelig lukt og generelt bra produkt. God verdi for pengene også. Kan anbefales!
Anonym | 06-02-2019
Beste kremen jeg har prøvd. Etterlater huden myk og fuktig. Kremene jeg har brukt hittil har etterlatt huden myk, men så fort jeg vasket ansiktet, ble huden tørr igjen(sliter med tørr) hud - men ikke med denne kremen. Anbefales!

Mer Informasjon

Økosertifisert med i snitt 80 % økologiske ingredienser. Rik universalkrem som pleier tørr og sprukken hud og gjør den myk og smidig igjen. Beroliger og pleier huden. Kjendisers og makeup-artisters favoritt.
Dermatologisk testet. Smør inn Skin Food på tørre partier som trenger ekstra pleie. Kan brukes dag/kveld.
Water, Helianthus Annuus Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Glycerin, Limonene*, Viola Tricolor Extract, Hydrolyzed Beeswax, Sorbitan Olivate, Rosmarinus Offi cinalis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Offi cinalis Flower Extract, Arginine, Zinc Oxide, Fragrance*, Linalool*, Citral*, Coumarin* *fra naturlige eteriske oljer
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331