Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Aurelia Cell Revitalize Day Moisturiser 60 ml

Vurderinger
Pris
770 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cell Revitalize Day Moisturiser
p88953344
v88953345
Aurelia
NOK
770
I denne klinisk avanserte og luksuriøse kremen med en lett pisket konsistens kombineres probiotika- og peptidteknologi med plante- og blomsteressenser for å tilføre fuktighet til og pleie glansløs og dehydrert hud. Dermed bidrar produktet til en strålende, duggfrisk glød, samtidig som det motvirker hudens aldring. De konsentrerte, naturlige og 100 % rene, plantebaserte ingrediensene omfatter baobab, som er rik på omega 3, 6 og 9 og gir huden nytt liv, kigelia africana, som virker oppstrammende, og hibiskus, som er rik på antioksidanter og motvirker oksidativt stress. Agurkurtolje, en av de rikeste kildene til den essensielle fettsyren GLA, virker fuktighetsbevarende. Regenererende mongongo-olje tilfører rikelig med vitamin E. Den proaktive fuktighetskremen er tilsatt naturlig duft fra en utsøkt blanding av eteriske oljer fra sjasmin, plumeria, tuberose og mandarin. Den fungerer dessuten utmerket som makeup-primer. Det skyldes de høye peptidnivåene, som tilfører hudoverflaten fuktighet og gjør den utrolig jevn. For alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Dermatologisk testet.
Etter at du har renset huden om morgenen, bruker du fingertuppene til å påføre kremen i ansiktet, på halsen og i utringningen. Masser den inn for å stimulere blodsirkulasjonen og skape en ekstra strålende glød.
Volum:
60 ml
Vekt:
176 g
Hudtype:
Sensitiv, Moden, Normal, Tørr
EAN:
5060318434558
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.5
Basert på 8 omtaler
Les mer
C
Cecilie Hernandez
03-06-2020
Like (0)
D
Dyto
15-04-2019
Like (0)
S
Silje
25-03-2019
Like (0)

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331