Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Tri Vita C30 30 ml
Kampanje 20%

Tri Vita C30 30 ml

Dermaceutic

Et kraftfullt og effektivt serum med 30 % C-vitamin.
796 kr
995 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et kraftfullt og effektivt serum med 30 % C-vitamin. En unik og innovativ kombinasjon av 3 former for vitamin C gjør det mulig å jobbe i ulike dybder i huden samt å gi huden en langsiktig dose med antioksidanter. Motvirker oksidativ belastning grunnet UV-eksponering, aktiverer kollagendannelsen, forbedrer hudens elastisitet, jevner ut hudtonen ved ujevn pigmentering og virker beroligende ved hudinflammasjon.
Påføres ansikt og hals morgen og kveld. Bruk en mykgjørende, beroligende krem over (ikke eksfolierende krem). Tilvennes gradvis, i begynnelsen annenhver kveld.
15 % L-askorbinsyre – for optimal antioksidanteffekt på ytre epidermis 14,5 % askorbylsilanol – dypere penetrering av dette stabiliserte komplekset 0,5 % askorbylester – den mest stabile formen for oljeløselig C-vitamin for å penetrere den dypere delen av huden og nå dermis Vitamin E og estere av ferulsyre – kjente antioksidanter som øker og forbedrer effekten av C-vitamin
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331