Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Abeille Royale Daily Repair Serum 30 ml

Abeille Royale Daily Repair Serum 30 ml

Guerlain

Den unike konsistensen til Abeille Royale Daily Repair Serum er ultra konsentrert og laget av Guerlain eksklusive bidronninggelé og Pure Ouessant Honey.
1 300 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Thea | 22-02-2018
FANTASTISK! Gir nydelig glød og frisker opp huden med masse fukt. Anbefales!
Karin Aarkvisla | 16-02-2017
Dette serumet er helt supert. Huden virker frisk og gløder etter bruk av dette serumet. Har nå brukt opp en flaske og ny må bestilles.
Prikken R. Gulowsen | 27-11-2016
Dette serumet passet ikke min hud/gjorde ikke noe for meg, men det er likevel dispenseren som trekker aller mest ned. På grunn av serumets kuler med det som skal være velgjørende, tettes hullet serumet skal ut av oftere og oftere dess lenger ned i dispenseren man kommer. Resultatet er at hvis man ikke husker å stake opp hullet med en nål før bruk, så spruter serumet ut til alle kanter annet enn i hånden. Speil, vask, klær - en gang til og med rett opp i nesen! Alt blir grisete og serumet blir da enda dyrere ved det store svinnet. Aldri igjen for mitt vedkommende!

Mer Informasjon

Den unike konsistensen til Abeille Royale Daily Repair Serum er ultra konsentrert og laget av Guerlain eksklusive bidronninggelé og Pure Ouessant Honey. Serumet jobber aktivt i alle nivåer i huden* for fullstendig oppstramming. Vevet påvirkes helt opp til overflaten av huden. Elastisitet - toning - omforming - rynker: huden ser yngre ut fra første dråpe og har enn langtidsvirkende effekt.
* In vitro test av ingredienser"
Påfør Daily Repair Serum morgen og kveld etter Preparing Toner og før dag/natt Abeille Royale cream.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331