Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Noni Glow Face Oil 30 ml
Noni Glow Face Oil 30 ml

Noni Glow Face Oil 30 ml

Kora Organics

Det er en effektiv, næringsgivende og lett olje som er beregnet for ansikt og hals.
699 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Noni Glow Face Oil
p90105380
v90105381
Kora Organics
NOK
699

Omtaler

Joakim | 13-05-2019
Miranda Kerr har skjønt kunsten å velge de rette ingrediensene. Det er mange gode oljer på markedet, men denne må alle prøve.
Marie | 23-09-2018
Denne har uten tvil reddet min dehydrerte kombinasjonshud! Jeg har i lang tid slitt med dehydrert akne, og etter å ha brukt denne har aknen gradvis forsvunnet og blitt erstattet med en utrolig fin glød. Tørrhetslinjene er forsvunnet, og huden ser mer plumped ut. Denne kommer til å bli en fast del av min hudpleierutine framover.
Christine | 31-08-2018
MUST HAVE. Denne er hands down det beste jeg har prøvd

Mer Informasjon

Det er en effektiv, næringsgivende og lett olje som er beregnet for ansikt og hals.
Denne mykgjørende oljen inneholder organisk noniekstrakt, nypeolje, granatepleolje og tindvedolje som sammen skaper en rik kilde til antioksidanter og essensielle fettsyrer. Formelen er utformet for rask absorbering. Den mykgjør og gir huden en naturlig glød. Huden føles mykere, smidigere og friskere etter bruk. Noni Glow Face Oil reduserer solskader og arrdannelse og gir huden en jevnere tone.
Instruksjoner:
Varm et par dråper i håndflatene og påfør på ansikt, hals og utringning etter rens, men før du tilfører fuktighet. For å gjenopprette hudens optimale skjønnhet: Bruk den som en daglig behandling.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331