Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Lash Queen Sexy Blacks Waterproof Mascara 1 Black
Lash Queen Sexy Blacks Waterproof Mascara 1 Black
Lash Queen Sexy Blacks Waterproof Mascara 1 Black

Lash Queen Sexy Blacks Waterproof Mascara 1 Black

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Waterproof Mascara er en kremet maskara, som gir vippene flott buet form som virker som en pushup-effekt, ved at den gi...
335 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Queen Sexy Blacks Waterproof Mascara
p878678
v43161413
Helena Rubinstein
NOK
335

Omtaler

Elin | 24-02-2018
Min absolutte favoritt mascara. Gir god volum og lengde til vippene. :)
Kathri Simonsen | 18-11-2016
Klumper dessverre.
Anne | 17-07-2015
Jeg elsker denne, brukt den i mange år. Forlenger vippene og klumper ikke. Lett å bygge på vippene. anbefales på det sterkeste.

Mer Informasjon

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Waterproof Mascara er en kremet maskara, som gir vippene flott buet form som virker som en pushup-effekt, ved at den gir permanent fylde og åpner blikket. LASH QUEEN Sexy Blacks er en helt unik maskara, som gir stort volum og en ekstrem god og holdbar dekning. Børsten er en perfekt buet størrelse 60-90-60, som griper fast rundt vippene og gir et usedvanlig flott og fyldig buet resultat. Lash Queen Sexy Blacks er designet i en emballasje med en revolusjonerende utsmykning, omkranset av en forførende blonde.
Begynn med å påføre Lash Queen Sexy Blacks med den flate siden. Snu deretter til den konvekse (krummede) siden for å forlenge og bøye vippene. Bruk de lange kantene for å strekke ut vippene og separere.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331