Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lash Queen Feline Blackblack
Lash Queen Feline Blackblack

Lash Queen Feline Blackblack

Helena Rubinstein

Mascara som gir fjærlett volum, lengde og separerte vipper.
335 kr

Omtaler

NC | 09-03-2018
my favorite. have used several of this.
Ailis | 07-03-2018
Fortsatt min favoritt, etter testing av opptil flere andre mascaraer. Børsten er noe stiv, men det liker jeg. Har litt små øyne, børsten kommer lett til. Bra med volum og lengde, selv etter første strøk.
Linn | 04-03-2018
Grei påføring og god holdbarhet. Denne sitter godt og er fin i konsistens til å bygge opp volum, men synes børsten er litt «hard». Har sensistive øyer, så foretrekker at børsten på mascaraen er stor og myk. Dette er ikke et dårlig produkt, men synes den er alt for dyr i forhold til hva du får.

Mer Informasjon

Mascara som gir fjærlett volum, lengde og separerte vipper.
Påfør Lash Queen Feather fra rot til tupp i en jevn bevegelse. Påfør deretter innenfra og ut fra den indre øyenkroken til den ytre for å øke effekten ytterligere. Før børsten i en sikksakkbevegelse for å fordele mascaraen og få separerte vipper.
Ultra-thickening waxes with a texturising agent + ULTRA-BLACK pigments for an intense volume without clumping. Enriched with glycerin and jojoba oil for more softness.
Volum:7 ml
Farge:Svart
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331