Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak 250 ml

Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak 250 ml

Kiehls

Hårkur som gir en dyp, nærende behandling av håret ved å gi liv og gjenopprette glans selv i skadet hår.
280 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christina | 17-08-2019
Jeg har brukt mange forskjellige kurer på håret mitt, ettersom det er veldig skadet fra bleking og farging. Mange er gode, og mykgjør håret, men denne skiller seg ut. Håret mitt føles alltid fantastisk ut etter å ha brukt denne, anbefales på det høyeste.
Anna | 11-06-2019
Helt fantastisk hårinpackning som har räddat mitt hår! Jag har blekt, skadat och väldigt torrt hår och den här inpackningen har hjälp mig att få tillbaka min naturliga glans och styrka i håret och det blir otroligt lent och mjukt. Jag kommer nog aldrig sluta använda den här!
Thea | 02-09-2018
Har prøvd mange forskjellige hårkurer siden jeg har veldig tørt hår. Etter å ha brukt denne bare en gang merket jeg stor forskjell. Håret ble supermykt og friskt. Denne anbefales på det sterkeste om du sliter med tørt, flisete eller krusete hår!

Mer Informasjon

Hårkur som gir en dyp, nærende behandling av håret ved å gi liv og gjenopprette glans selv i skadet hår.
•Med Avocado Olje, Lemon Extract og Olive Oil Fruit
•For dehydrert, skadet hår
•Inspirert av tradisjonelle hjemmeoppskrifter
•Hindrer fremtidige skader fra miljøstress
•Ikke testet på dyr
Vask håret med Olive Fruit Oil Shampoo. Skyll og klem ut overflødig vann. Skyll, tørk lett med håndkle og påfør en liberal mengde av kuren i fuktig hår. Hovedfokus er hårtuppene. La kuren være i håret 3 til 5 minutter. Skyll godt. Tørt/skadet hår: bruk ukentlig. Ekstremt tørt/hardt skadet hår: bruk etter hver vask. Hvis kontakt med øynene, skyll umiddelbart med vann.
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331