Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

GivenchyL'Interdit EdP 35 ml

735 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Givenchy introduserer L'Interdit Eau de Parfum, en hyllest til modig femininitet. Ikke forby deg noenting. Ikke tillat noen regler. En innbydelse til å trosse konvensjoner og omfavne din selvstendighet. En hvit, floral stripe skjærer igjennom mørke noter og slipper frem et dristig lys som flørter med det ukjente. Hvite noter fra appelsinblomst, jasmin og tuberose flettes stilfullt sammen med mørke, mystiske noter fra vetiver og patsjouli. En sjenerøs, intens lysstyrke, uredd for store omveltninger. Uforglemmelig, intens, avhengighetsskapende og skremmende elegant. Givenchy L'Interdit EdP representerer den sjokkerende siden av chic. En "underground" blomst som leker med spenningen av det forbudte.
-
Den intense floralen synker inn i en bølge av sort på hvitt for en oppslukende tilbøylighet for spenning. Strålende appelsinblomst, tilslørt med en overdose av tuberose i sammenstøt med den sorteste, frodigste vaniljen med en touch av lær, i tillegg til en klype salt og ristet sesam.
-
Givenchy L'Interdit EdP. Experience the thrill of the forbidden.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Kicks har ingen prosesser eller prosedyrer på plass for å sikre at de publiserte vurderingene kommer fra forbrukere som faktisk har brukt eller kjøpt produktene;

Omtaler & vurderinger

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

Filtrer anmeldelser

  • (1)
Selma er medlem i KICKS Club
3
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331