Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6

Luminous Silk Foundation 6

Giorgio Armani Beauty

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi.
505 kr
6
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Gina | 04-02-2019
Har kjøpt 3-4 av denne, og er utrolig fornøyd med den! Jeg blander denne med Estee Lauder Double Wear, og elsker resultatet. Har tørr hud i enkelte områder og oljete i T-sonen. Likte ikke denne i begynnelsen, men bruker man riktig hudkrem/primer for din hud så skal den være perfekt. Den dekker veldig godt og føles lett på huden.
Sofie | 03-01-2019
Den dekker veldig godt, men det er det eneste gode jeg kan si om den. Jeg har tørr hud, og denne klinger på tørre områder, og har en ganske sterk lukt som ga meg litt utbrudd. Selv om denne er mer en matt finish og jeg har tørr hud er jeg sjokkert over hvor oljete og tykk denne ser ut etter 4+ timer.
Cath | 12-12-2018
Elsker denne! Har kjøpt den et par ganger og er superfornøyd.

Mer Informasjon

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper.
Makeup-artistens favoritt-foundation. Påfør produktet med blender-børsten. Legg flere lag for en oppbyggelig dekning. Backstage-tips: Bland den med Fluid Sheer for en rask påføring og jevn glød.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331