Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6

Luminous Silk Foundation 6

Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation. Bring frem ditt indre lys.
505 kr
6
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Luminous Silk Foundation
p490513
v86385366
Giorgio Armani Beauty
NOK
505

Omtaler

Marcelle | 16-01-2020
Elsker denne! Jeg har kombinert hud som til tider kan bli tør når det er kaldt ute. Fikk testet farge og flere forskjellige foundations i butikk, men denne slo alle. Den legger seg veldig naturlig, og holdt seg på meg utrolig godt gjennom hele dagen. Har lenge sverget til Lancome sin Teint Miracle, men dette er min nye favoritt!
Bente | 06-01-2020
Denne er jeg skuffet over, tror ikke jeg ville visst at dette var selveste luminous silk foundation i en blindtest. Setter seg litt i tørre partier (har kombinasjonshud) men holder fint utover dagen, det skal den ha, har brukt den i noen uker nå. Mulig jeg prøver den i en annen farge, kjøpte 4, den er lys og veldig gul. Egentlig ikke verdt å betale så mye for denne når det finnes mange andre bra foundationer der ute, denne er etter min mening hypet opp. Men muligens jeg gir den en sjanse til for hadde virkelig lyst til å like den.
CRH | 10-12-2019
Klarer ikke helt å sette fingeren på det men jeg liker ikke denne foundation. Den har en rar konsistens og huden min ser litt plastisk og litt kakete ut etter påføring selv om jeg brukte lite. Det blir bedre utover dagen men foundation er ikke en langvarig en og den sklir rett ut fra haka, nesa, overleppen og t-sonen. Har til info normal hud.

Mer Informasjon

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation. Bring frem ditt indre lys. Inspirert av charmeuse-silke, "keisernes stoff," glir denne strålende foundationen over huden med en vektløs følelse, for et feilfritt resultat med en naturlig glød som ser ut som den kommer innenfra. Ved hjelp av Micro–fil™-teknologi som former og lyser opp huden, bidrar denne oppbyggelige, middels dekkende foundationen til en forbedre hudoverflate uten synlige ujevnheter. Kommer i 24 nyanser som passer til alle slags hudtoner.
Makeup-artistens favoritt-foundation. Påfør produktet med blender-børsten. Legg flere lag for en oppbyggelig dekning. Backstage-tips: Bland den med Fluid Sheer for en rask påføring og jevn glød.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331