Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6

Luminous Silk Foundation 6

Giorgio Armani Beauty

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi.
480 kr
6

Omtaler

Hedda | 27-09-2018
Aldri prøvd en så bra foundation! Gir en så naturlig og smooth look, spesielt etter den har fått et kvarters tid til å smelte godt inn i huden.
Carrie | 24-07-2018
Super dry and matte, hard to place, and creases like hell. Awful for my dry skin and feels just as thick as a full cover foundation. Unfortunately I hated it.
Victoria | 22-06-2018
Beste foundation ute på markedet!

Mer Informasjon

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331