Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6
Luminous Silk Foundation 6

Luminous Silk Foundation 6

Giorgio Armani Beauty

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi.
480 kr
6

Omtaler

Sofie | 03-01-2019
Den dekker veldig godt, men det er det eneste gode jeg kan si om den. Jeg har tørr hud, og denne klinger på tørre områder, og har en ganske sterk lukt som ga meg litt utbrudd. Selv om denne er mer en matt finish og jeg har tørr hud er jeg sjokkert over hvor oljete og tykk denne ser ut etter 4+ timer.
Cath | 12-12-2018
Elsker denne! Har kjøpt den et par ganger og er superfornøyd.
Mari | 24-11-2018
Kjøpte denne først og fremst fordi den har gode ingredienser som ikke tetter porene. Kan bygges opp til å dekke veldig bra. Synes den blir finest hvis man lar den tørke en liten stund før pudder, da den lett kan "skli" litt rundt hvis den ikke får satt seg først. Holder seg like fin gjennom en vanlig arbeidsdag :)

Mer Informasjon

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331