Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Luminous Silk Foundation 4
Luminous Silk Foundation 4
Luminous Silk Foundation 4
Luminous Silk Foundation 4
Luminous Silk Foundation 4
Luminous Silk Foundation 4
Kampanje 20% Les mer
Luminous Silk Foundation 4
p490513
v83328179
Giorgio Armani Beauty
NOK
404

Luminous Silk Foundation 4

Giorgio Armani Beauty

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi.
404 kr
505 kr
4
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Madeleine | 11-10-2019
Denne er holy grail for tørr hud! Vært min beste venn nå i 2 år. Anbefales på det sterkeste til tørr hud. Gir et naturlig resultat.
Martine | 28-09-2019
Dette er den fineste og mest behagelige foundation jeg har prøvd. Jeg har tørr og sensitiv hud, og de aller fleste foundations ser tørre ut, men denne sitter veldig fint. Jeg liker også at den kan bygges fra lite til medium dekkevne. Jeg får den ikke til å dekke mer enn medium. Den får 4/5 stjerner fordi den kunne sittet lenger, men jeg vil absolutt anbefale den!
Tine | 26-09-2019
En flott foundation som gir en fin og naturlig satinfinish. Den passer også utmerket til en moden og mer tørr hudtype, og kan fint bygges opp uten at den blir skjoldete. Mild og fin mot huden. En av de beste jeg har prøvd. Anbefales derfor.

Mer Informasjon

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper.
Makeup-artistens favoritt-foundation. Påfør produktet med blender-børsten. Legg flere lag for en oppbyggelig dekning. Backstage-tips: Bland den med Fluid Sheer for en rask påføring og jevn glød.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331