Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Luminous Silk Foundation 13
Luminous Silk Foundation 13

Luminous Silk Foundation 13

Giorgio Armani Beauty

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi.
480 kr
13

Omtaler

Siri | 04-04-2018
Synes dessverre ikke den er verd det i forhold til prisen, til tross mye god omtale. Helt ok foundation, men du får relativt lite for pengene!
Tiril | 02-04-2018
Litt skuffende i forhold til prisen. Jeg har normal hud og den gir mye mindre glød enn jeg forventet, i tillegg til at man må bruke litt mye produkt for at den skal dekke godt. Ellers så er det ingenting å utsette på den.
Herdis | 11-03-2018
God dekkevne og lang varighet.

Mer Informasjon

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331