Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Luminous Silk Foundation 13
Luminous Silk Foundation 13

Luminous Silk Foundation 13

Giorgio Armani Beauty

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi.
480 kr
13

Omtaler

Carrie | 24-07-2018
Super dry and matte, hard to place, and creases like hell. Awful for my dry skin and feels just as thick as a full cover foundation. Unfortunately I hated it.
Victoria | 22-06-2018
Beste foundation ute på markedet!
Tine | 06-06-2018
En veldig fin foundation. Med en gang du legger den på gir den en nydelig dewy finish og glød. Den legger seg fint synes jeg, og gir middels dekke. Personlig foretrekker jeg en foundation som lar huden vises litt igjennom. Jeg synes det er pikant at en føflekk eller litt fregner kan skimtes. Har en mer å skjule kan den fint bygges opp. Eneste minuset er at den kan bli litt oljete/blank i løpet av dagen. Da kan et lett slør med pudder være løsningen. Ekstra fint på sommeren blir det med en highlighter i gull på kinnben, brynsben, amourbuen etc. Anbefales.

Mer Informasjon

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331