Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Luminous Silk Foundation 13
Luminous Silk Foundation 13

Luminous Silk Foundation 13

Giorgio Armani Beauty

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi.
455 kr
13

Omtaler

SS | 23-09-2017
Helt nydelig foundation som passer perfekt til min normal-tørr hud. Lett på huden med middels dekk og nydelig glød! En litt mer prisy foundation, men etter min mening helt klart verd hver krone:-)
Mille | 16-07-2017
En veldig fin og lett foundation. Den gir et naturlig resultat med middels dekkevne. Hvis man ønsker et mer dekkende resultat er det ikke noe problem å legge litt mer concealer på de stedene man trenger det. Eneste som trekker ned er at man trenger en del foundation for å dekke hele ansiktet.
Eline | 13-06-2017
Synes denne er kjempe bra! Dekker bra og utrolig fin glød :) eneste er at viss man bruker feil primer så kan huden bli litt "shiny". Men ellers er jeg suuuper fornøyd med den!

Mer Informasjon

Oppnå perfekt glød med Giorgio Armani Luminous silk foundation – en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud. Giorgio Armani Luminous silk foundation er tilgjengelig i mange nyanser som matcher alle hudfarger. Gir middels dekning som holder hele dagen, og er samtidig egnet til alle hudtyper.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331