Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Eight Hour® Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer
Eight Hour® Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer

Eight Hour® Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer

Elizabeth Arden

Nya Eight Hour® Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer är en unik gelkräm med lavendeldoft som ger återfuktning på djupet samtidigt som den skyddar och lindrar torr hy över natten.
345 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Nya Eight Hour® Cream Skin Protectant Nighttime Miracle Moisturizer är en unik gelkräm med lavendeldoft som ger återfuktning på djupet samtidigt som den skyddar och lindrar torr hy över natten. Den silkeslena formulan är lätt att applicera och absorberas direkt, så att de närande och fuktgivande ingredienserna genast kan börja verka i den torra ansiktshyn. Krämen är en äkta multiprodukt och har en svag doft av lavendel som lugnar och får sinnena av slappna av så att natten kan bli avkopplande och vilsam. Användaren vaknar med en mjuk, följsam hy som har en uppfriskad känsla och ser fräsch ut.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331