Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Instant Light Natural Lip Perfector 02 Coral Shimmer

Instant Light Natural Lip Perfector 02 Coral Shimmer

Clarins

En lipgloss som forsterker leppenes naturlige farge og gjør dem jevnere og fyldigere med en uimotståelig duft av vanilje og cola.
185 kr
02 Coral Shimmer

Omtaler

Marthe | 13-11-2018
Jeg liker veldig godt fargen og konsistensen på lipglossen. Lukten er så som så, for min smak er den noe kvalmende. Til å begynne med brukte jeg lipglossen og var veldig fornøyd, men plutselig har jeg begynt å reagere kraftig på den ved bruk. Leppene hovner opp, blir såre, tørre og klør veldig mye. Dessverre kan jeg ikke bruke den lenger og synes det er rart at jeg reagerer så kraftig på denne da jeg aldri reagerer på kosmetikkprodukter.
Jenny | 11-03-2018
Har alltid denne med meg i veska! Lett lipgloss som gir en fin gloss til leppene. Bruker den både alene og over leppestift. Fargene er fine og leppene holder seg myke.
Julia | 11-03-2018
Fin lipgloss med fine farger, lett å påføre. Synes produktet ikke alltid setter seg fint på leppene og at produktet klumper seg.

Mer Informasjon

En lipgloss som forsterker leppenes naturlige farge og gjør dem jevnere og fyldigere med en uimotståelig duft av vanilje og cola. Gir en langvarig komfort og beskytter leppene fra frie radikaler og ytre påkjenninger som kulde, vind og varme. Praktisk transparent tube med svamp-applikator. Inneholder blant annet 3D glød-pigment, ekstrakt av sheasmør, mango, derivat av vitamin A, vegetal perhydrosqualene fra oliven, gamma-orizanol, vitamin E og peptider.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331