Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Instant Light Natural Lip Perfector 02 Coral Shimmer

Instant Light Natural Lip Perfector 02 Coral Shimmer

Clarins

En lipgloss som forsterker leppenes naturlige farge og gjør dem jevnere og fyldigere med en uimotståelig duft av vanilje og cola.
185 kr
02 Coral Shimmer

Omtaler

Rebecca | 28-07-2017
Den beste lipglossen som finnes😍
Line | 15-04-2017
Har aldri egentlig likt lipgloss, men så fikk jeg en av disse i gave. Den lukter fantastisk, fukter leppene, gir et snev av farge og føles ikke klissete! Har siden kjøpt Rosewood Shimmer og de er av de mest brukte leppeproduktene mine.
Kristiane Jenssen | 08-03-2017
Veldig fin gloss som ikke føles for "tacky" på leppene og den holder en god stund og gir leppene en fin glans!

Mer Informasjon

En lipgloss som forsterker leppenes naturlige farge og gjør dem jevnere og fyldigere med en uimotståelig duft av vanilje og cola. Gir en langvarig komfort og beskytter leppene fra frie radikaler og ytre påkjenninger som kulde, vind og varme. Praktisk transparent tube med svamp-applikator. Inneholder blant annet 3D glød-pigment, ekstrakt av sheasmør, mango, derivat av vitamin A, vegetal perhydrosqualene fra oliven, gamma-orizanol, vitamin E og peptider.
Påføres på bare lepper eller over leppestift.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331