Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Skin Illusion SPF15 30 ml 105 Nude
Skin Illusion SPF15 30 ml 105 Nude
Skin Illusion SPF15 30 ml 105 Nude

Skin Illusion SPF15 30 ml 105 Nude

Clarins

Skin Illusion foundation for en virkelig strålende glød!
390 kr
105 Nude
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christina T | 06-04-2019
Jeg er håpløs når det kommer til basesminke og fikk anbefalt denne i min lokale kicks butikk. Jeg har veldig tørr og sensitiv hud og ville ha en fundation om dekker rødheten i huden min men ikke er full dekkende og som gir en mer "dewy finish". Denne leverer på alt! I tillegg til at den holder seg fin lenge, og til tross for at den har en parfymert lukt så reagerer ikke huden min på den. Resultatet blir litt bedre om man bruker en Beautyblender (eller lignende) men jeg bruker kabukikost
Anya | 05-04-2019
Jeg forstår ingenting av anmeldelsene under. Dette er min favoritt foundation, jeg er på min 2. Og det er denne jeg strekker etter hver dag. Jeg bruker dagkrem og primer, den sitter hele dagen og gir fantastisk fukt og glow. Den har lysreflekterende partikler som gjør at huden ser helt fantastisk ut! Jeg har brukt både kost og beautyblender og liker begge deler. Den gir veldig god dekk for å være så god på hudpleie og det er super lett å bygge opp dekk om man vil ha litt heavy dekkevne. Den er ikke «cakey» og ser kjempe naturlig ut. Ser ut som jeg har strålende sunn hud. Vil jeg ha mye dekk hiver jeg på litt concealer. Anbefales på det sterkeste! Bruker eller estee lauder doubble wear om jeg vil ha mye dekk.
Anne | 21-03-2019
Etter å ha brukt Clarins Everlasting foundation en stund trengte jeg å bytte da den ble for tykk for meg. Fikk da anbefalt denne. Den er mye tynnere og opplever huden som fuktig når denne er på. Lettest å påføre med kost, ikke beautyblender. Dekkevnen kan bygges opp. Den kan legge seg litt i rynker slik som ved smilet mitt og sinnarynken. Har tørr og irritert hud i pannen, der føler jeg foundationen la seg slik at det nesten så verre ut. Ellers legger den seg fint der huden min er normal.

Mer Informasjon

Skin Illusion foundation for en virkelig strålende glød! Med en ny kombinasjon av pigmenter og nærende oljer gir den effekten av et tynt slør på huden og skaper en fjærlett serumtekstur som føles frisk og smidig. Huden jevnes ut, får en fantastisk glød, og ujevnheter i huden reduseres optisk for en naturlig, strålende og feilfri look. Enkel å dosere dråpe for dråpe takket være den smarte pipetteapplikatoren. Resultat: En jevnere hudtone med flott glød og en hud som utstråler en naturlig look. Inneholder bl.a. rød jania (fremmer en «gjennomsiktig» hud), mariatistel (gir næring og komfort), økologisk leaf of life (fremmer hudens naturlige fuktighetsgivende egenskaper) og SPF 15 & anti-pollution complex (gir beskyttelse mot UV-stråler, forurensning og frie radikaler).
Ta en liten mengde foundation på fingertuppene. Påfør med lette bevegelser over ansiktet fra midten og ut mot sidene. Plasser deretter begge hendene over ansiktet og press håndflatene lett over huden fra midten og ut mot sidene for å fiksere. Kan også påføres med makeupsvamp eller foundationpensel.
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331