Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
For leveranse innen jul, bestill senest 18/12. Gjelder kun ved leveranse til butikk!
Delicious Self-Tanning Cream

Delicious Self-Tanning Cream

Clarins

En brun-uten-sol for både ansikt og kropp med en tiltalende karamell-farge som oppnås allerede ved påføring.
360 kr

Omtaler

Tonje | 18-02-2017
Mitt favorittprodukt når det kommer til selvbruning! Gir en jevn og fin farge, som ser naturlig ut. I tillegg lukter kremen himmelsk.
rebeccag | 12-02-2015
elsker denne! det aller beste med dette produktet er at den gir en fin, jevn og realistisk brunfarge etter en gangs bruk, og at den varer lenge i forhold til mange andre selvbruninger som falmer i farge etter vare en dusj eller to. stort pluss at den kan brukes i ansiktet uten at den kjennes klebrig, i tillegg til at den ikke føles tørr. deilig produkt! den kan lukte litt selvbruning etter en halv dag, men det må man bare forvente.

Mer Informasjon

En brun-uten-sol for både ansikt og kropp med en tiltalende karamell-farge som oppnås allerede ved påføring. Med sin utsøkte konsistens og ekte kakao-ekstrakt gir den en flott solbrun glød som ser naturlig og lekker ut. Inneholder blant annet ekstrakt fra kakaobønner, kakaosmør og aloe vera.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.