Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Stretch Mark Control
Stretch Mark Control

Stretch Mark Control

Clarins

Denne rike og behagelige kremen forsterker hudens elastisitet, motvirker forekomsten av bristninger og hjelper til å redusere fremtreden av nye bristninger.
440 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Denne rike og behagelige kremen forsterker hudens elastisitet, motvirker forekomsten av bristninger og hjelper til å redusere fremtreden av nye bristninger. Perfekt under hele graviditeten, puberteten og ved vektendring. Inneholder blant annet centella asiatica, ekstrakt fra krekkling og silicum.
Ta en valnöts storlek av produkten. Applicera på morgon eller kväll med lätta cirkulära rörelser på problemområdena fördelaktigast med Clarins appliceringsmetod, som förklaras i produktinlagan som medföljer produkten.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331