Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Clarins Extra-Firming Neck & Décolleté Creme 75 ml

Vurderinger
Pris
795 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Extra-Firming Neck & Décolleté Creme
p94012314
v94012315
Clarins
NOK
795
Pleiende anti-ageing krem til hals og utringning. Gir fasthet til huden og glatter ut rynker for å bevare den ungdommelige skjønnheten på dette ømtålige området. Henvender seg til kvinner tidlig i 40-årene som ønsker å bevare det ungdommelige utseendet på hals og utringning, eller til kvinner tidlig i 30-årene som forebyggende behandling. Den fyldige kremen er myk og etterlater et mykt, lett slør med en fløyelsaktig, ikke-oljet finish. Delikate duftnoter av rose og kamelia gir en umiddelbar følelse av velvære. Dermatologisk testet. Inneholder b.a. unsaponifiable av økologisk solsikke (fremmer syntesen av fibriller og elastin for å bevare hudens elastisitet), solsikke-auxiner (styrker fastheten i huden), ekstrakt av økologisk kengurufot (forbedrer regenerering for fibroblastene og gir fasthet), ekstrakt av økologisk mitracarpus (glatter ut rynker), økologisk havresukker (lager en film på hudoverflaten for en umiddelbar løfteeffekt), ekstrakt av økologisk Balanites aegyptiaca (regulerer melaninproduksjonen) og anti-pollution-kompleks (beskytter mot de skadelige effektene av forurensning).
Brukes morgen og/eller kveld. For å stimulere drenering og bevare den ungdommelige kvaliteten på hals og utringning har Clarins utviklet en eksklusiv påføringsmetode: Varm produktet mellom hendene og plasser høyre hånd på venstre side av halsen med fingrene rett under øret, press varsomt ned og arbeid nedover til øverste del av bysten. Gjenta samme bevegelse med venstre hånd på høyre side.
Volum:
75 ml
Vekt:
313 g
Hudtype:
Moden|Normal
EAN:
3380810343281
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn din rutine fra Clarins

Beauty Test: Finn din rutine fra Clarins

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331