Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Radiance-Plus Golden Glow Booster Face 15 ml

Radiance-Plus Golden Glow Booster Face 15 ml

Clarins

Radiance-Plus Golden Glow Booster kan brukes både morgen og kveld frem til oppnådd ønsket resultat. Tre dråper blandes sammen med din vanlige ansiktskrem mellom hendene før påføring i ansiktet.
245 kr

Omtaler

Ingrid | 02-12-2018
Funket ikke spesielt bra på meg, syns ikke jeg ser noe særlig forskjell setter og ha brukt den mange dager i strekk.. Hadde store forhåpninger, men ble skuffet
Stine | 26-11-2018
Helt greit, føler jeg har fått mer farge i ansiktet, men har også merket at den har en veldig sterk "selvbruningslukt" dagen etter. Syntes heller ikke det er et "wow" produkt, tror ikke jeg kjøper på nytt.
Amanda | 21-07-2018
Elsker denne! Gir en fin og naturlig farge som kan bygges opp gradvis til slik man ønsker den. Føles ut som den gir litt ekstra fuktighet også

Mer Informasjon

Radiance-Plus Golden Glow Booster kan brukes både morgen og kveld frem til oppnådd ønsket resultat. Tre dråper blandes sammen med din vanlige ansiktskrem mellom hendene før påføring i ansiktet. Vend flasken på hodet, trykk inn bunnen tre ganger for å dosere tre dråper. Husk å vaske hendene etter bruk.
Innehåller bl a DHA + Erythrulose (ger naturlig och long-lasting solton) och Aloe Vera (ger huden komfort och fukt).
Kan brukes både morgen og kveld frem til oppnådd ønsket resultat. Tre dråper blandes sammen med din ansiktskrem.
Husk å vaske hendene etter bruk.
Volum:15 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331