Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Radiance-Plus Golden Glow Booster Face 15 ml

Radiance-Plus Golden Glow Booster Face 15 ml

Clarins

Radiance-Plus Golden Glow Booster kan brukes både morgen og kveld frem til oppnådd ønsket resultat. Tre dråper blandes sammen med din vanlige ansiktskrem mellom hendene før påføring i ansiktet.
245 kr

Omtaler

Oda | 05-05-2018
Elsker dette produktet! Et par dråper i dag- eller nattkremen er alt som trengs for å bygge opp en jevn og naturlig brunfarge. Du velger selv hvor intens farge du vil ha! Jeg bruker den i ansikt, på halsen og utringningen, og den blir alltid helt jevn! Lukta er grei, typisk selvbruning.
Kristin | 07-04-2018
Elsker denne! Har tidligere brukt Crystal Clear sin "Tan drops", men Clarins er utvilsomt mye bedre på lysere hud som ikke har det mye grunnlag fra før. Ser veldig naturlig ut, lett å unngå skjolder også.
Mette | 07-03-2018
Helt perfekt for meg som ikke er så tålmodig i hverdagen. Jeg har tørr hud, så må smøre ansiktet med fuktighetsgivende krem hver dag uannsett - så da er det fort gjort å dryppe en dråpe og to med denne itillegg :-) Er strålende fornøyd, da den gir et naturlig resultat. Det hjelper veldig på en travel hverdag :-) Rett og slett en hverdagshelt denne her.

Mer Informasjon

Radiance-Plus Golden Glow Booster kan brukes både morgen og kveld frem til oppnådd ønsket resultat. Tre dråper blandes sammen med din vanlige ansiktskrem mellom hendene før påføring i ansiktet. Vend flasken på hodet, trykk inn bunnen tre ganger for å dosere tre dråper. Husk å vaske hendene etter bruk.
Innehåller bl a DHA + Erythrulose (ger naturlig och long-lasting solton) och Aloe Vera (ger huden komfort och fukt).
Kan brukes både morgen og kveld frem til oppnådd ønsket resultat. Tre dråper blandes sammen med din ansiktskrem.
Husk å vaske hendene etter bruk.
Volum:15 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331