Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Liquid Bronze Self Tanning

Liquid Bronze Self Tanning

Clarins

En ny og lett måte å påføre selvbruning for ansikt og utringning. Liquid Bronze er like frisk som vann og like mild som melk, og den har en delikat duft.
280 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En ny og lett måte å påføre selvbruning for ansikt og utringning. Liquid Bronze er like frisk som vann og like mild som melk, og den har en delikat duft. Den påføres med en bomullspad og gir en flott, naturlig farge full av glød på bare noen timer. Du kan forsterke eller vedlikeholde den vakre fargen ved å påføre produktet så ofte som du ønsker. Inneholder blant annet polymerer i geléform samt flyktige silikoner. DHA, erythrulose, aloe vera-ekstrakt og vitamin E.
Häll en liten mängd Liquid Bronze på en bomullspad och svep över ansikte, hals och dekolletage.
Undvik ögonbryn och hårfäste.Tvätta noggrant händer och naglar efter applicering. Ordinarie dagcreme, solprodukt eller makeup kan appliceras omedelbart efteråt. För ett ännu mer lyckat resultat - exfoliera ansiktet innan applicering.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331