Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ønsker du en hud som er solbrun og fin uten å påføre huden skadelige UV-stråling fra solen? Med Clarins selvbruning for ansiktet får du en lekker solkysset look som ikke skader huden. Det finnes flere ulike varianter, slik som self tanning instant gel, er en selvbruninggele som du får en solbrun nyanse med en gang. Med en bronzer får du en herlig glød. I tillegg kommer det selvbruningskrem som gir solbrun farge med en gang. Når du velger selvbruning er det viktig å velge riktig nyanse som passer din naturlig hudtone. Før påføring av selvbruningsprodukter er det viktig å bruke peeling og skrubb for å fjerne døde hudceller slik at ikke fargen blir ujevn. Kjøp Clarins selvbruning i din nærmeste KICKS butikk eller online.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331