Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Mission Perfection Eye cream 15 ml

Mission Perfection Eye cream 15 ml

Clarins

En farget øyekrem som passer alle hudtoner. Den korrigerer vedvarende mørke ringer, lyser opp øyepartiet samtidig som den beskytter mot UV-stråler og foruresning.
400 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Mission Perfection Eye cream
p89379844
v89379845
Clarins
NOK
400

Omtaler

Gina | 10-05-2018
Denne må dere få inn igjen! Seriøst. Den her hjelper meg så mye med mine trøtne øyner både morgen og kveld. Anbefaler denne videre. Verdt prisen.

Mer Informasjon

En farget øyekrem som passer alle hudtoner. Den korrigerer vedvarende mørke ringer, lyser opp øyepartiet samtidig som den beskytter mot UV-stråler og foruresning. En garantert utstrålingsboost! Inneholder bl.a. Acerolabær-ekstrakt og vitamin C (minimerer brune, mørke ringer), ekstrakt av hestekastanje (minimerer blå, mørke ringer), "High-Lumitech" kompleks og 3D perler (korrigerer og gir umiddelbar glød).
Sett tuben i ON-stilling, og press ut en liten mengde produkt i børsten før du påfører det fra øyekroken og utover. Arbeid produktet lett inn med fingertuppene. Tørk av børsten etter bruk.
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331