Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Extra-Firming Yeux Eye Cream 15 ml
Extra-Firming Yeux Eye Cream 15 ml

Extra-Firming Yeux Eye Cream 15 ml

Clarins

En intenst behandlende øyekrem for alle kvinner over 40 som ønsker fasthet og utglattede rynker rundt øyekonturen. Den kombinerer den glattende effekten av serum med komforten av en balm.
440 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Extra-Firming Yeux Eye Cream
p90542625
v90542626
Clarins
NOK
440

Mer Informasjon

En intenst behandlende øyekrem for alle kvinner over 40 som ønsker fasthet og utglattede rynker rundt øyekonturen. Den kombinerer den glattende effekten av serum med komforten av en balm. Reduserer poser og mørke ringer under øynene. Den fyldige, myke mousse-konsistensen gir umiddelbart en frisk og myk følelse. Oftalmologisk og dermatologisk testet. Tilpasset kontaktlinsebrukere og sensitive øyne. Inneholder bl.a. ekstrakt av kengurublomst (bevarer hudens ungdommelige reservoar for å forbedre fibroblastenes regenerasjon). Mitracarpus-ekstrakt (bidrar til å stimulere kollagen-syntesen og styrker bindingen til fasthet i dermis). Økologisk havresukker (danner en «film» på hudoverflaten som varsomt strammer opp trekkene). Albizia-ekstrakt (fremmer fjerning av produkter som står bak for tidlig aldring av kapillarer). Hestekastanje og koffein (bidrar til å redusere hevelse under øynene). Ny generasjon perlemor (lysspredende på overflaten og glødfremmende). Økologisk søtmandelolje (gir næring). Betain og glyserin (fuktighetsgivende). Anti-pollution complex (beskytter mot skadelige effekter fra forurensning både innendørs og utendørs).
Varm en liten mengde produkt mellom fingertuppene. Påføres med trykkende bevegelser under øyet, fra indre mot ytre øyekrok. Påføres deretter med trykkende bevegelser på øvre øyelokk, fra indre mot ytre øyekrok.
Volum:15 ml
Hudtype:Moden|Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331