Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hydra-Essentiel Normal To Dry Skin Day cream 50 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Hydra-Essentiel Normal To Dry Skin Day cream 50 ml

Clarins

Hydra-Essentiel er hudpleien som har evnen til å stimulere hudens egen naturlige kapasitet til å fukte seg selv og som gir beskyttelse mot "klimasjokk" og forurensning.
420 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hydra-Essentiel Normal To Dry Skin Day cream 50 ml
p89365805
v89365806
Clarins
NOK
420

Omtaler

Me | 28-07-2019
Fin konsistens og lukt, meget behagelig å bruke. Men, etter noen dager fikk kviser.. huden min er sensitiv og blandet. Måtte bruke opp som håndkrem.
J | 28-04-2019
Denne er god som gull for mitt ansikt! Har hatt problemer med at jeg får veldig blank hud i T-sonen i løpet av dagen, men det får jeg ikke etter at jeg begynte å bruke denne! Kjempefornøyd! Er på min andre nå og kommer absolutt til å fortsette!
Paula | 15-04-2019
Super product! Very good for dry skin!

Mer Informasjon

Hydra-Essentiel er hudpleien som har evnen til å stimulere hudens egen naturlige kapasitet til å fukte seg selv og som gir beskyttelse mot "klimasjokk" og forurensning. Hydra-Essentiel Normal to dry skin er den tørste hudens beste venn! Kremen har en smeltende konsistens som gir en behagelig silkefølelse. Huden blir fuktet, myk og glødende. Inneholder bl.a. organisk kalanchoe pinnata (intens fukt), organsik perillaolje (beroligende), callicarpa (stimulerer mikrosirkulasjonen) og Clarins anti-pollution Complex (beskytter hudens barrierefunksjon, og tidlig aldring).
Varm en liten mengde i håndflatene, og påfør morgen og/eller kveld på ansikt og hals etter en grundig rens, eller når huden føles uttørket og stram. Jobb fra midten av ansiktet og utover.
I kombinasjon med Hydra-Essentiel Bi-Phase Serum forsterkes det fuktighetsgivende resultatet.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331