Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
MyRe-Fresh Hydrating Beauty Mist 100 ml
Gave på kjøpet! Les mer
MyRe-Fresh Hydrating Beauty Mist 100 ml
p90542373
v90542374
Clarins
NOK
185

MyRe-Fresh Hydrating Beauty Mist 100 ml

Clarins

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30.
185 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Birgitte | 02-08-2019
Denne er helt fantastisk, kjempe fin over makeup og gir masse glød!
Diana | 02-07-2019
Denne er helt fantastisk! Bruker denne daglig. Gir en fin boost med fukt og glød. Denne kan også fint brukes over sminken for å få en mer naturlig hverdags look.
Vilde | 02-06-2019
LOVE THIS! Dette er en skikkelig god og forfriskende spray, som også gir meg godt fukt utover dagen. Anbefaler virkelig videre!

Mer Informasjon

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30. Serien tilbyr huden det beste fra naturen for å være så helsebringende som mulig: den tilfører kun det som er «sunt» og «godt», samtidig som den fjerner alt det «dårlige». Verken mer. Eller mindre. RE-FRESH Hydrating beauty mist All skin types er en skjønnhetsmist som gir fuktighet og friskhet til huden og forbereder den for etterfølgende ansiktspleiende produkter. Veganvennlig og alkoholfri, og ca. 90 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse. Duften har friske blomsternoter. Dermatologisk testet. Inneholder bl.a. økologisk kokosvann (styrker transportkanalene for å forbedre næringstilførselen til cellene). Alperose-ekstrakt (beskytter og stimulerer lysosom-aktiviteten for å forbedre celleavgiftning). Fiken-ekstrakt (fremmer hudens fuktighetsnivå). Acerola-ekstrakt (forbedrer hudens glød). Robinia-blomstervann (mykgjør huden og gir den et smidigere utseende).
Spray over ansiktet (fra ca. 20 cm avstand) før påføring av dag- eller nattkrem. (Kan også sprayes over øynene.)
Volum:100 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331